Over ons

Een groep enthousiaste muziekliefhebbers en festivalgangers hebben in september 2012 de koppen bij elkaar gestoken om hun krachten te bundelen voor het opzetten van (in eerste instantie) een eigen muziekevenement in Noord-Limburg. Ons organisatieteam bestaat uit negen leden uit Horst aan de Maas die graag in hun eigen regio een vernieuwende en aansprekende evenementen willen opzetten. De eerste stap is gezet door het oprichten van Stichting 7VNTY7. Kort gezegd is de naam afgeleid van het netnummer 077 dat in onze regio gebruikt wordt. Vanuit de stichting worden de evenementen georganiseerd.

Op geheel vrijwillige basis zet iedereen van het organisatieteam zich in voor het slagen van de evenementen. Binnen ons team zijn de nodige kwaliteiten, kennis en visie aanwezig om vol vertrouwen aan de slag te gaan met ambitieuze projecten. Door in onze organisatie nadrukkelijk werk te maken van lokale (en regionale) betrokkenheid hopen we met ons evenement van toegevoegde waarde te zijn voor de samenleving.

Stichting 7VNTY7 staat voor kwaliteit, verbintenis en beleving! Elke vorm van ondersteuning om onze plannen te realiseren is welkom. Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op!

Organisatieteam

Gijs Janssen - voorzitter / boekingen
Paul Bertholet - penningmeester / horeca
Jacky Relouw - secretaris / vrijwilligers
Leon Lenders - bestuurslid / concept & strategie / grafische ontwerp / decor
Rob Arts - bestuurslid / infra
Sjors Zanders - bestuurslid / infra / boekingen
Wouter Janssen - web development / boekingen
Tom Jenniskens - concept & strategie / grafische ontwerp / decor
Jef van Deijnen - concepting